Az Ez az a nap! Rádióról

Minden, amit érdemes tudni rólunk

Az online hallgatható Ez az a nap! Rádió ünnepélyes elindítása 2013. június 1-én volt az Ez az a nap! rendezvényen, ahol 9000 fiatal fejezte ki egyértelműen örömét és üdvözölte a rádió elindulását, ami nagyon bátorító volt számunkra.

Zenei repertoárunk többéves gyűjtőmunka eredményeként jött létre. Azóta folyamatosan bővítjük a rádióban hallható dalok listáját, figyelemmel kísérve a hazai és külföldi keresztény zenészek legújabb megjelenéseit. Törekszünk rá, hogy minél több magyar nyelvű dal hangozzon el, mert számos visszajelzésből tudjuk, hogy erre van a legnagyobb igény hallgatói körünkben.

A rádiónkban hallható előadók nagy részével személyes jó kapcsolatban vagyunk, munkásságukat figyelemmel kísérjük, lehetőségeink szerint támogatjuk őket, rendezvényeinken rendszeresen fellépési lehetőséget biztosítunk nekik.

2020 nyarán teljesen megújult rádiónk a műsorokat és a technikai hátteret is beleértve. A dalok összeállításakor különösen figyeltünk arra, hogy az Ez az a nap!-okon megismert hazai és külföldi előadók hangsúlyosan szerepeljenek, de mellettük helyet adunk még kevésbe ismert együtteseknek is. Újdonság, hogy már vannak tematikus műsoraink is, amikor egy-egy órában csak friss hazai zenék, régi kedvencek vagy csak dicsőítő dalok szólnak.

Hallgasd te is az Ez az a nap! Rádiót, ahol a nap 24 órájában szól a legjobb keresztény könnyűzene, modern gospel és dicsőítés!

0
éve szól a rádió
0+
magyar előadó
0+
keresztény dal

Visszajelzések

Hogyan látnak mások bennünket

Lélekemelő hallgatni a rádióban szóló keresztény dalokat! Kedvencem a “Jó ebédhez szól a dicséret” műsor!

B. Tamás

Szabadka

Régen is hallgattam a rádiót, de a megújult műsor még jobb! Nagyon jó a zenei válogatás, és kifejezetten örülök annak, hogy ilyen sok magyar dicsőítés szól!

K. Niki

Szeged

Nálunk szinte egész nap az Ez az a nap! Rádió szól! Köszönöm szépen a szolgálatotokat! Isten áldjon benneteket!

Sz. Kriszti

Beregszász

Hiszünk a lelki forradalom és ébredés eljövetelében! - A változás veled kezdődik

Az Ez az a nap! missziójáról

A magyar nép Európa szívében sok történelmi vereség és megpróbáltatás, múltbeli diktatúrák uralma után most Jézushoz kiált. Az első nemzet Európában, amely 1956-ban forradalmával meg akarta változtatni a történelem menetét, és a rendszerváltásban is élen járt. Most vagy Istent keresi, és őt választja, vagy egy szabados erkölcsű világnézet válik uralkodóvá benne. A kezdeményezés és a szabadságvágy jelen van népünk mindennapjaiban. Itt az idő, hogy ezt a vágyat tettek kövessék!

Ennek a jegyében indult útjára két évtizede az Ez az a nap!, amely időközben európai méretű mozgalommá vált. Rendszeresen összegyűlünk, hogy imádjuk Istent, imádkozzunk nemzetünkért, és megerősítsük a kapcsolatot a keresztény felekezetek és közösségek tagjaival, valamint a környező országokban élőkkel. Ebben Isten Igéje a fegyverünk. Nem változtathatjuk meg a múltunkat, de hatással lehetünk a jövőnkre azáltal, amit ma teszünk. A változás veled kezdődik!

Fontos számunkra, hogy minden évben legyen egy nap, amikor összejövünk Jézus nevében hálaadással, és imádkozunk népünk megtéréséért és az egyházért. Rendezvényeinkre – amelyeken több százezren vettek részt az egész Kárpát-medencéből, a színpadokon pedig több mint 30 nemzet képviseltette magát – immár 2000 óta várjuk az érdeklődőket határainkon belülről és túlról.

Célunk, hogy mélyebben elkötelezzük magunkat Isten mellett, és ezáltal hatással legyünk a környezetünkre. Szeretnénk megerősíteni testvéreinket, hogy életükkel tegyenek bizonyságot Isten szeretetéről. Minden eseményünkön elhangzik az evangélium zenében, énekben, buzdításban, tanításban és tanúságtételben.

A zene olyan eszköz Isten kezében, amellyel könnyebben kifejezhetjük az iránta érzett szeretetünket. Célunk, a világ szemében is bizonyság lenni azáltal, hogy a kölcsönös szeretet jellemez bennünket. Vágyunk szorosabbra fűzni a keresztények közötti egységet. Úgy kívánunk együtt lenni, ahogyan Jézus tanítványai voltak együtt a megdicsőülés hegyén, amikor senki mást nem láttak, egyedül csak őt.

Hálásak vagyunk Istennek, hogy használja missziónkat, miáltal híd lehetünk generációk, felekezetek és nemzetek között. Bátorítunk a könyvek könyvének a tanulmányozására, és hívunk benneteket minden rendezvényünkre!

Céljaink

  • A keresztények egységének előmozdítása a közös imádság és szeretetteljes együttlét segítségével
  • Közös tanúságtétel Urunkról, Jézus Krisztusról
  • Mozgósító erejű, az evangélium értékeit is hitelesen közlő keresztény zene megszólaltatása
  • Imádság országunk és nemzetünk megtéréséért, a Kárpát-medencei magyarság képviselőinek bevonásával
  • A drogmentes, tiszta élet népszerűsítése